Hvem er vi?​

​Som tid er det tilfældigheder at man finder et job man kan lide. Som tid er det tilfældigheder der står bag et firmas oprindelse – Om det er tilfældigheder der står bag Hørby Gulv skal ligge lidt hen i det uvisse, men her er i hvert fald historien bag firmaet.

​​
En brugt bil blev indkøbt til en værdi af 11000,- ; en telefon til 13750,- ; en tilladelse fra telestyrelsen på 700,- for at måtte bruge telefonen (ja det var dengang) samt en kvartalsafgift på 240,- for at måtte bruge telefonen. Der blev også etableret en kassekredit på 25000,-

De første par år lejede jeg værktøjet, men da der var kommet lidt penge på kontoen var det tid til selv at købe.

I starten bestod arbejdet meget i at lægge vinyl, linoleum og tæpper samt lave vinyl i badeværelser og selvfølgelig alt hvad der ellers følger med gulvarbejde.

På daværende tidspunkt var der mange farvehandlere som solgte gulvbelægning og manglede en montør og så var jeg der til at tage fat.

De første 11 år var jeg alene i firmaet og der begyndte at blive så meget at lave for mig, at jeg fik hyret andre freelance-montører til at hjælpe og på et tidspunkt var udgiften til disse hyrede kræfter så stor, at jeg måtte prøve med en fast mand, så jeg købte en trailer og lidt mere værktøj.

Jeg fik fat i en mand “med tilskud” og jeg lærte ham op i at slibe gulve og behandle dem. Det gik godt et stykke tid, men i December 2002 var der ikke mere arbejde til ham og knap nok arbejde til mig selv. Heldigvis var det kun for en meget kort periode.​

​​

Jens blev ansat i februar 2003. Han blev oplært med at slibe og behandle gulve. Og det er han faktisk blevet ret god til.​ Så god, at han i 2008 blev blev medejer af firmaet. Ved den anledning skiftede vi navn til Hørby Gulv


Siden den tid har det udviklet sig sådan, at vi er blevet rigtig effektive til gulvslibning og efterbehandling, så det er 90% af vores arbejde her i 2013.

I starten af 2013 overtog Jens ordrestyringen og planlægningen i firmaet.​

Fremtiden hos os

​Firmaet er inde i en glidende generationsskifte. Mere eller mindre midt i den. Jens er i dag ved at overtage firmaet i en glidende process, der løber frem til 2018, således dette kan ske uden gener for såvel nye som gamle kunder. Men også således, at både Jens og jeg kan få tid og plads til privatlivets glæder.​

Lidt om Jens​

​Jeg er årgang 73’er, mit arbejdsliv startede som 11 årig. på vores nabogård, hvor jeg hjalp til med dyrene. Senere fik jeg lov at køre med traktor, hvor jeg udviklede en af mine store interesser for mekanik. Her var jeg efter skole frem til 1989.

I 1989 startede jeg ved landbruget på fuldtid, og i 1990 påbegyndte jeg min uddannelse som landmand, som jeg afsluttede 1991. Fra 1992 var jeg tilbage på gården, hvor det hele startede, frem til han valgte at gå pension i 2003.

Min anden store interesse er camping med min familie.

Kontakt

Hørby Gulv​

CVR: 38307096

Stadionvej 5, 9750 Østervrå

 

Telefon: 22 32 36 60

E-mail: jens@hoerbygulv.dk

Bestil gulvmand

22 32 36 60

Copyright © 2022 Hørby Gulv. Alle rettigheder forbeholdes.